• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Проведення обласної виставки декоративно-прикладного та образотворчого мистецтва вихованців та керівників гуртків навчальних закладів м. Херсона та області «На крилах творчості»

Проведення обласної виставки декоративно-прикладного та образотворчого мистецтва вихованців та керівників гуртків навчальних закладів м. Херсона та області «На крилах творчості»

2020-09-23

Проведення обласної виставки декоративно-прикладного та образотворчого мистецтва вихованців та керівників гуртків навчальних закладів м. Херсона та області

«На крилах творчості»

Вже п’яту осінь поспіль Виставкова зала Національної спілки художників України приймає обласну виставку декоративно-прикладного та образотворчого мистецтва вихованців та керівників творчих колективів «НА КРИЛАХ ТВОРЧОСТІ». Організаторами заходу виступають Управління освіти і науки Херсонської обласної державної адміністрації та Херсонський державний будинок художньої творчості.

Цього року експозиція виставки представлена 157 учасниками (51 керівник гуртка, 106 вихованців творчих колективів) з 21 навчальних закладів м. Херсона, Каховки, Нової Каховки, Бериславського, Генічеського, Голопристанського, Каховського районів, Білозерської,Станіславської та Виноградівської об’єднаних територіальних громад.

Роботи виконані в різних техніках декоративно-прикладного та образотворчого мистецтва. А саме: бісероплетіння, лялька-мотанка, лялька-тільда, обереги, вишивка хрестиком, гладдю та комбінована вишивка з використанням бісеру, вовняна акварель, вовняне валяння, живопис, пастель, пап’є - маше, інтарсія, ліплення з глини, клаптикова аплікація, паперопластика, гобелен, ткацтво, дрібна пластика, олійний та акварельний живопис, графіка, левкас.

Цьогорічна виставка засвідчила високий рівень володіння як традиційними так і сучасними техніками декоративно-прикладного та образотворчого мистецтва, сміливе поєднання кольору та гармонійне композиційне рішення робіт.

/Files/images/виставка 3.JPG/Files/images/виставка 2.JPG/Files/images/виставка 1.JPG/Files/images/виставка.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 0

Коментарi