• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • 5 листопада 2019 року відбувся обласний семінар-практикум для педагогів-організаторів (культорганізаторів) закладів освіти

5 листопада 2019 року відбувся обласний семінар-практикум для педагогів-організаторів (культорганізаторів) закладів освіти

2019-11-06

/Files/images/семінар.jpg

5 листопада 2019 року відбувся обласний семінар практикум для педагогів-організаторів (культорганізаторів) закладів освіти.

Головною темою семінару визначено "Підвищення педагогічної майстерності педагога-організатора (культорганізатора) як важлива умова забезпечення ефективності функціювання виховної системи освітнього закладу".

Учасники семінару мали змогу взяти участь в дискусії з визначення педагогами місця і ролі у розв'язанні проблеми булінгу в детячому середовищі, відвідати тренінг успішної колективної взаємодії, майстер-класи з тімбілдінгу, з вивчення сучасних анімаційних ігор, масових танців, з практикуму роботи з лідерами "Крок до успіху".

Учасники виразили вдячність за організацію і проведення семінару, змістовність та креативність. Побажали подальшого успіху та збиратися частише.

Кiлькiсть переглядiв: 0

Коментарi