• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Інформація Про підсумки проведення щорічного обласного конкурсу декоративно-прикладного мистецтва «Сміється писанка у всій її красі»»

Інформація Про підсумки проведення щорічного обласного конкурсу декоративно-прикладного мистецтва «Сміється писанка у всій її красі»»

2018-05-07

З метою виявлення талановитої учнівської молоді, розвитку та популяризації декоративно-прикладного та образотворчого мистецтва протягом квітня 2018 року було проведено щорічний обласний конкурс «Сміється писанка у всій її красі».

У зазначеному заході взяли участь учні закладів загальної середньої, позашкільної та професійної освіти Херсонської області 14 районів області, міст Херсона, Нової Каховки, Каховки, Голої Пристані (всього 776 учнів). Експозицію підсумкової виставки склали 600 пасхальних композицій, виконаних в різних техніках та напрямках образотворчого та декоративно-прикладного мистецтва.

Активну участь у конкурсі взяли учні Білозерського, Великоолександрівського, Великолепетиського, Високопільського, Голопристанського, Верхньорогачицького, Іванівського, Горностаївського, Каховського, Каланчацького, Нововоронцовського, Новотроїцького, Чаплинського, Бериславського районів, міст Херсона, Голої Пристані, Каховки, Нової Каховки.

Конкурс засвідчив високий рівень майстерності представлених робіт. Ступінь володіння та використання учасниками конкурсу технічних можливостей як традиційних, так і новітніх технік декоративно-прикладного мистецтва показав про різносторонній погляд на сучасне мистецтво. Представлена велика кількість індивідуальних, складних за будовою творчих робіт.

Кiлькiсть переглядiв: 0

Коментарi