НОВИЙ РІК В ЦТДЮ.

2017-01-05

Новий рік з нетерпінням чекають і діти, і дорослі. Це пора чудес, пора оновлення, руху вперед.

З новими силами і творчим азартом розпочали 2017 рік і педагоги та гуртківці Білозерського районного Центру творчості дітей та юнацтва.

3 січня у приміщенні гостинного будинку культури на вихованців ЦТДЮ чекала казкова новорічна шоу-програма « Африканський новий рік або втеча Снігуроньки», яку для творчої дітвори підготували керівники гуртків.

Дітлахи та їх батьки разом зі Снігуронькою поринули у незвичайну подорож до жаркої Африки, шукаючи символ майбутнього року-Півня. Заважали їм у пошуках Папуаси та Мавпочка. А гордий Папуга, який хотів стати сам господарем нового року , трохи не став злодієм, вводячи в оману Снігуроньку. І тільки щира дружба, добро та допомога могутнього Діда Мороза врятували свято.

Яскраві танці, чудові пісні, захоплюючі ігри супроводжували шоу – програму. Бурхливими оплесками та словами подяки вітали присутні педагогів-акторів . А Дідусь Мороз усім дітям подарував солодощі.

З гарним настроєм та усмішками гуртківці розійшлися по домівках,а попереду протягом зимових канікул на них чекають цікаві зустрічі, подорожі, конкурси у закладі, який став для них другою домівкою ,- Центрі творчості дітей та юнацтва.

Олена Будко, методист Білозерського ЦТДЮ


/Files/photogallery/a2Rs6IDNuew.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 0

Коментарi