День вiдкритих дверей ЦТДЮ 2016

2016-09-19

ДІМ, У ЯКОМУ ВЕСЕЛО.

10 вересня на подвір'ї Центру творчості дітей та юнацтва з раннього ранку було гамірно та весело. Це зібралися на традиційний День відкритих дверей ЦТДЮ як вже досвідчені гуртківці, так і ті дітлахи, які тільки збираються відвідувати гуртки закладу. Завітали і батьки вихованців, бабусі й дідусі,- подивитись , чим займаються чи будуть займатися їх діти в ЦТДЮ. Перед початком свята вони знайомились з декоративно-прикладною творчістю гуртківців на яскравій виставці .

І ось лунають позивні…- гудок потягу! Ведучі свята ,- вихованці гуртка «Лідер», запросили присутніх зайняти місця у експрес-потязі, який рушає до «Дому, в якому весело». Подорожуючи від станції до станції, всі діти та дорослі дізналися чимало корисного і цікавого з життя гурткової родини центру творчості.

Так, на станції «Театральна» дітвора приймала участь у веселій казковій постановці-експромті «Пригоди в королівстві».

На станції «Таеквон-до» - глядачі були вражені показовими виступами юних таеквондистів – призерів багатьох обласних, регіональних , Всеукраїнських і міжнародних змагань.

«Танцювальний бум» познайомив не тільки з чудовою хореографічною композицією від студії «Грація» Олександрівської філії ЦТДЮ, а й веселим танком «Чикуріку», який разом з керівниками гуртків танцювали всі бажаючі.

Зупинка «Ігровий світ». Тут цікаві й запальні ігри провели вихованці гуртка «Лідер» та молоді педагоги Центру.

На станції «Галерея дозвілля» присутніх порадувало дефіле маленьких моделей театру мод «Мережка» та український танок від юних танцюристок .

Аж ось гуртковий потяг прибув на кінцеву зупинку – «Дім, в якому весело», де всіх присутніх радо вітала директор Білозерського районного центру творчості дітей та юнацтва Іванченко О.С., та представила всіх педагогів , гуртківців і технічний персонал ЦТДЮ, що приготували це чудове свято. А потім на гуртківців чекала весела подорож в Джамп-парк!

Святковий день пройшов насичено і весело. А тепер наступає навчальний рік в ЦТДЮ, який, ми впевнені , буде не менш цікавим, пізнавальним і радісним для нашої дітвори. З новим навчальним роком вас, дорогі діти, батьки та педагоги-позашкільники!

Будко Олена,

методист ЦТДЮ

/Files/images/00_zer8/DSC_0779.jpg/Files/images/00_zer8/DSC_0803.jpg/Files/images/00_zer8/DSC_0817.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 0

Коментарi