• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Х Міжнародний конкурс-фестиваль дитячої творчості «Усі ми діти твої, Україно!»

Х Міжнародний конкурс-фестиваль дитячої творчості «Усі ми діти твої, Україно!»

2016-08-03

З 14 липня до 3 серпня 2016 року в Українському дитячому центрі «Молода гвардія» (м. Одеса) відбувся фінал Х Міжнародного конкурсу-фестивалю «Усі ми діти твої, Україно!».

За результатами фіналу визначено переможців у номінаціях: «Хореографічне мистецтво», «Вокальне мистецтво», «Фольклорне мистецтво», «Гра на музичних інструментах», «Образотворче мистецтво», «Декоративно-прикладне мистецтво», «Комп’ютерний дизайн», «Фотомистецтво», «Відеомистецтво» (додаток: протокол рішення журі).

У церемонії закриття фіналу Х Міжнародного конкурсу-фестивалю «Усі ми діти твої, Україно!», у якій взяли участь 740 талановитих дітей, у тому числі 27 дітей з особливими потребами, 450 учасників провідних творчих колективів із числа вимушено переселених і тих, які проживають у зоні проведення АТО, діти із малозабезпечених сімей, творчі колективи сільської місцевості, 60 колективів національних товариств України з усіх регіонів нашої держави.

Гран-прі конкурсу-фестивалю отримав «Народний художній колектив» ансамбль танцю «Щасливе дитинство» Харківського обласного Палацу дитячої та юнацької творчості. Традиційно на фестивалі вручили премію Благоддійного фонду імені І. Білозіра. Цьогоріч її отримали Софія Михайленко та Софія Бєлік – вокалісти з міста Кропивницький.

Яскраві хореографічні постановки, зворушливі виступи вокалістів фестивалю, святкові пісенні подарунки від лауреата Шевченківської премії народної артистки України Анжели Швачки, народних артистів України: Олега Марцинківського, Оксани Білозір, Миколи Свидюка, а також піднесена, з легким присмаком суму розставання, атмосфера понад двогодинного концерту на майданчику просто неба – ось таким запам’ятається всім фінал Х Міжнародного конкурсу-фестивалю «Усі ми діти твої, Україно!».

Після підбиття підсумків Х Міжнародного конкурсу-фестивалю «Усі ми діти твої, Україно!» організатори запросили усіх присутніх взяти участь у одинадцятому фестивалі.

Завершив роботу Х Міжнародний конкурс-фестиваль дитячої творчості «Усі ми діти твої, Україно!»

Кiлькiсть переглядiв: 0

Коментарi