Заняття зразкового художнього колективу системи Міністерства освіти і науки України гуртка образотворчого мистецтва «Палітра», керівник Безродня Тетяна Володимирівна, проходять на базі Херсонського державного будинку художньої творчості. Навчальний процес у гуртку здійснюється згідно Програми з образотворчого мистецтва Міністерства освіти і науки України.

Основні завдання роботи гуртка «Палітра»

початкового рівня:

- формування знань з основ композиції та кольорознавства;

- формування понятійного апарату та практичних вмінь та навичок з основ живопису, графіки, ліплення;

- збільшення кола зображувальних технік;

- ознайомлення вихованців з різними видами, жанрами й техніками образотворчого та декоративно-прикладного мистецтва.

основного рівня навчання:

- подовження збільшення кола зображувальних технік;

- формування навиків складання сюжетної й тематичної постановки;

- подальший розвиток навичок ведення довготривалої постановки;

- формування навичок грамотно використовувати та комбінувати різні образотворчі техніки та матеріали;

- подальший розвиток та вдосконалення набутих за попередній період навчання знань, умінь, навичок;

- оволодіння знаннями послідовності виконання графічної, живописної, скульптурної, декоративної композиції та практичними навичками роботи у відповідних техніках.

У гуртку постійно ведеться суспільно-масова робота з дітьми. Це і екскурсії до виставкових зал в місті, це і зустрічі-бесіди з відомими художниками Херсонщини, це і організація тематичних, підсумкових та святкових виставок робіт вихованців.

Роботи учнів постійно беруть участь у міських, обласних та всеукраїнських конкурсах малюнків. Як результат маємо велику кількість переможців.

У гуртку «Палітра» ведеться активна співпраця з батьками вихованців, що якнайкраще сприяє сполученню та зміцненню творчого колективу гуртка. Проводяться святкові програми, присвячені Новорічним та Різдвяним святам, Дню матері та Дні іменинників.

Заняття у гуртку образотворчого мистецтва «Палітра» дають можливість розвивати і формувати дитину гармонійною, працелюбною, здатною відтворювати красу навколишнього світу.

/Files/images/00_zer6/Безродня Тетяна Володимирівна.JPG/Files/images/00_zer6/image.jpg/Files/images/00_zer6/IMG_20141118_150807.jpg/Files/images/00_zer6/IMG_20141118_150821.jpg/Files/images/00_zer6/P2200398.JPG/Files/images/00_zer6/IMG_20141202_170502.jpg/Files/images/00_zer6/P2200401.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 0

Коментарi