Хореографічний ансамбль «Капелька» створено у 2008році на базі Херсонського державного будинку художньої творчості. Його засновником і керівником є Вікторія Анатоліївна Йолохова. За роки існування в доробку колективу увійшли естрадні, народні хореографічні композиції.

Індивідуальний підхід до кожної дитини, доброзичлива атмосфера у групах - дозволяють новачкам, швидко адаптуватись та оволодіти вміннями і навичками танцю, почувати себе значущо та комфортно.

Класична підготовка та елементи художньої гімнастики, корегують та закладають правильну постановку корпусу.Навіть професійні танцівники продовжують займатися класикою, адже її основи є універсальними.

У колективі діти привчаються бачити та створювати красу, надавати та приймати допомогу, спільно переживають та вболівають, радіють успіхам товаришів, співчувають невдачам, розуміють, що перемога досягається тільки великою працею. Вчаться життю!

Наполегливість і професійність тренерів та старанність дітей дістали гідну оцінку – почесне звання «Зразковий художній колектив системи Міністерства освіти і науки України»!

/Files/images/00_zer6/Йолохова Вікторія Анатоліївна.jpg/Files/images/00_zer6/1.jpg/Files/images/00_zer6/3.jpg/Files/images/00_zer6/4.jpg/Files/images/00_zer6/image (3).jpg

Кiлькiсть переглядiв: 0

Коментарi